יום חמישי, 13 באפריל 2017

לביבות מיצה (מצה+פיצה) רכות, טעימות וקלות להכנה לקטנים וגדולים!


לביבות מיצה (מצה+פיצה) רכות וטעימות!

5 דקות ארוחה קלילה ומנצחת לקטנים וגדולים, אזהרה: אפשר להפסיק לאכול!
מתכון שיתאים להמשיך גם אחרי פסח ולא ישאיר מצות חסרות תועלת שמעבירים הלאה.. כןכן כאלה טעימות, שהילדים יזללו ואתם לא תוכלו להפסיק ולא להאמין שהן ממצות, רכות נימוחות וטעימות.


מודה, אני לא חובבת מצות, מחפשת חלופות והיום לא קשה למצוא אז אפילו מצליחה להימנע
אבל בתור מי שמחפשת תחליפים ללחם שלא בצורת מצות וזה לא תמיד זמין, הייתי חייבת להכין משהו מהיר וקליל בערב שיתאים לכולנו, ערבבתי מצרכים שאצלנו הכי מצליחים והמאכל היחיד שיש עליו הסכמה כללית בכל שעות היום אצלנו בבית... פיצה! וזה הפך להצלחה, כזאת שלא ישארו בסוף מצות בלי שימוש פה...

אז מה צריך?!

3 מצות רטובות שהתרככו
3 כפיות גדושות רסק עגבניות\עגבניות מרוסקות
2 ביצים
רבע כוס (חד פעמית) חלב
2 פרוסות גבינה צהובה בחתיכות קטנות (אם יש מגוררת מה טוב - כוס חג פעמית)
מלח פלפל (אני הוספתי תבלין פיצה כשר לפסח)

אופן ההכנה:
לערבב את כל הרטובים והתבלינים לבלילה אחידה,
לשבור קטן את המצות, לערבב עם הגבינה הצהובה ולהכניס לבלילה , לערבב,
ליצוק ללביבות למחבת עם שמן חם, לטגן בשני הצדדים להשחמה.

אפשר להגיש עם מה שאוהבים, גבינות, קטשופ, ירקות... מומלץ להכפיל כמויות! בתאבון :)




אפשר להגיש עם מה שאוהבים, גבינות, קטשופ, ירקות... מומלץ להכפיל כמויות! בתאבון :)

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה